Klantenservice

(Maandag tot en met vrijdag: 9:00 – 18:00 uur)

 

Privacy & Beveiliging

Gravitex Limited voldoet aan de principes van de Data Protection Act 1998 en de Privacy and Electronic Communications (EC Directive) Regulations 2003.

quadaccessoires.be waardeert en respecteert de privacy van zijn klanten en bezoekers. Het doel van deze Privacy & Beveiliging Statement is het verzorgen van informatie over hoe quadaccessoires.be de informatie die wij verzamelen van onze klanten en bezoekers opslaat, gebruikt, en deelt. Het verzamelen van deze informatie heeft als doel het verbeteren van de winkelervaring van onze klanten en het verschaffen van relevante informatie aan onze klanten over onze producten, diensten, en promoties.

Beveiliging van betalingen

Om de beveiliging van betalingen te verzekeren, gebruikt quadaccessoires.be de beveiligde betaalservice, verschaft door Braintree. Deze service gebruikt de SSL beveiligingsstandaard. Vertrouwelijke gegevens (16-cijferige bankpas nummers, vervaldatum en beveiligingscode) zijn versleuteld en worden direct naar de server van de bank gestuurd zonder door de quadaccessoires.be server te gaan.

Verzending en bezorging

Quadaccessoires.be begrijpt dat het belangrijk voor u is om uw bestelllingen snel te ontvangen, en zodoende doen wij ons uiterste best om uw bestelling snel te verwerken. De Geschatte Bezorgingsdatum die bij de checkout gegeven wordt is alleen een schatting, en garandeert dus geen specifieke datum of tijd van levering. Gedetailleerde verzendingsdata en tracking nummers zullen naar het email adres dat ten tijde van de bestelling opgegeven is worden gestuurd. Bij bestellingen van onze website wordt de levering over het algemeen binnen een maximum van 4-5 werkdagen (weekenden en feestdagen niet inbegrepen) vanaf de datum dat uw pakket is verstuurd voltooid. Dit geldt niet bij natuurlijke rampen of onvoorspelbare gebeurtenissen waarover quadaccessoires.be geen invloed heeft, die de levering zouden kunnen vertragen. De bezorgtijden gelden voor elke bestelling die op onze website geregistreerd staat voor 9:00 uur (Londen Tijd). Voor bestellingen die na 9:00 uur geplaatst zijn, dient u een extra werkdag toe te voegen aan uw bezorgtijd.

Retour & Omruilen

Wij streven naar uw tevredenheid, dus mocht u om welke reden dan ook ontevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u deze terugzenden en uw geld terugkrijgen, of het product omruilen. Bel aub om authorisatie te ontvangen voordat u items terugstuurt. Items die worden teruggestuurd voor een volledige vergoeding moeten in nieuwe conditie zijn en nog in de originele verpakking zitten.